ChiNo informa...

1:37 a. m.

Molt be doncs aquest es el panorama que m'he trobat les ultimes tres setmanes,... aprox.

  • Portes bloquejades amb cadires i taules .

Aquesta es la porta per la que entraba normalment, i darrera les pancartes hi ha cadires i taules fent de barricada.
  • Estudiants a l'altre costat (es a dir, dintre de la facultat) atrinxerats obligant a tothom d'identificar-se per poder entrar.

Aquesta es una vista des d'aprop per veure millor les cadires i els estudiants atrinxerats. Aquest en particular practicant els seus malabarismes amb pals de foc.

Pel que he entes els estudiants que volen entrar a seguir amb els cursos son obligats a quedar fora, els estudiants que tenen examens (em sembla) poden anar a la biblioteca, els doctors, profesors, postdocs i personal de recerca poden entrar.
Quan dic "poden entrar" vol dir que han (hem) d'ensenyar la targeta que ens identifica com a personal de recerca.

  • La facultat es en si una fortalesa, hi ha zones en les que te un fossat al voltant de la facultat, altres zones en que el nivell base esta a uns 3-4 metres per sobre del carrer, i les uniques entrades accecibles son les del parquing que estan tancades a clau per portes metaliques estil "era industrial", altres zones sense fosat i que estan al nivell del carrer estan protegides amb reixes acabades en punta o amb fil ferro espinos.

Aixo es la zona just al costat de la porta principal. Com veieu nomes hi falta l'aigua i els cocodrils :D (a l'esquerra la facultat, a la dreta el carrer)


No ens confonguem, estic completament d'acord amb les seves protestes, o millor dit, segurament ho estaria si conegues totes les seves raons i m'hagues llegit el projecte aquest de llei que promou aquest contracte de proves de dos anys (nomes amb aixo ja te les de perdre el contracte aquest). Pero fins on jo se, el mes honest i democratic es DEMANAR a la resta d'estudiants que s'uneixin a la causa que els organitzadors d'aquesta vaga promouen, aixo es pot fer amb informacio i promocio. Enlloc d'aixo PRENEN la facultat per la FORÇA i s'hi atrinxeren, i es nomenen a si mateixos "guardia de control de porta" per vigilar que no hi hagi gent contraria a les seves intencions. OBLIGUEN a la gent a identificar-se (qui es creuen que son??) per poder entrar al centre. Be,... no continuare.

Repeteixo que normalment i en ple coneixement del que significa aquest contracte o llei contra la que es manifesten, estaria d'acord amb el seu posicionament, pero els seus metodes son tant en contra de la llibertat de cadascu que estan aconseguint que no vulgui identificar-me amb ells.

Em falta la "liberte" en el seu metode...

ChiNo per quivulguillegir-ho, Jussieu, Paris.