The snow is snowing,... the wind is blowing...

1:10 a. m.

Un altre cap de setmana fora de Paris... aquest cop Chambery, als Alps.

Vem fer unes petites vacancetes amb la Morgane i vem prendre divendres i dilluns lliures per anar a veure en Christophe, un amic de la Morgane que viu alla i que s'esta rehabilitant una casa de poble que te pinta que acabara chulisima!!!



Clarament a finals de febrer i als Alps no vem poder resistir la tentacio d'anar a esquiar :D:D, ara aixo si... feia un fred "que te pelas"!!!



Vem esquiar dues tardes i un dia sencer. La veritat es que no vem tenir molta sort i dos dels tres dies vem topar amb una boira que deu ni do, o millor hauria de dir que vem tenir molta sort per que un dia ens va fer un solarru molt guai... bueno el fet es que ens ho vem passar de conya i vem acabar megacansats com demostra aquesta foto



Be com heu pogut veure, no he posat cap foto on realment se'ns vegi esquiant... jejeje us aseguro que si no en poso es per que ja teniem prou feina baixant sense trencar-nos cap os :D.

Ah per cert... Raclette, Tartiflette, mmmm em vaig fotre les botes a base de formatge!!! mmmmhhh... us he de fer probar la tartiflette un dia.