Festa d'aniversari ;-)

1:16 a. m.

Dissabte (25/11) passat la Morgane va fer 30 anyets... una chavalita :D :D



Vem fer una festa a casa a la qual van asistir unes 30 persones (persona més, persona menys).
Alla hi havia representats amics seus de la infancia i de l'actualitat, companys de feina, balladors de swing i d'Irish, musics d'irish, familia,... tothom barrejat, com ha de ser ...

Hi havia cacho menjar (encara estem menjant les restes "y lo que te rondare morena") que vem estar preparant tota la tarda i no va faltar el veure es clar. Haviem avisat als veins aixi que podiem fer soroll... i en vem fer.

Vem començar amb musica variada, i vem continuar amb swing (havia de sortir) tot i que no es ballava la gent es movia al ritme :D. Quan els musics presents van haver omplert els seus estomacs, van treure els seus instruments i es van posar a tocar.



Alla hi teniem uns 5 violins, una flauta travessera i una guitarra, tots super bons... va durar fins les 2h30 i cap veí es va queixar!!! Aix si... em deixava el cinqué violí



Els musics van parar per descansar una estona en la que vem aprofitar per tornar a posar musica swing i ballar aquest cop... amb jam d'aniversari inclosa. Despres l'ambient Irish i Trad va tornar amb musica i ball i es va quedar fins al final de la nit. Una vista general del menjador (no tothom era en aquesta habitacio es clar)



Cap a les 2h30 de la matinada la majoria de gent va marxar i ens vem quedar un petit grup d'irreductibles gals :D i vem continuar xerrant, rient, fens sorolls i musica (qui podia) fins les 4h30. Al mati seguent ens trobem aixo al metro!!!



JUAS

Per acabar... petit resum del que es va menjar:

- Pica-picas variats (cacauets, ametlles, pringles, olives, pepinillos, etc...)
- Truita de patates de 8 ous (como no :D)
- Amanida de mongeta verda, tomaqueta, etc... (molt bona)
- Guacamole amb els corresponents Ignasis ;) .
- Embotit variat de les terres natals de la Morgane.
- Postres variats entre els quals hi havia un marbre i una panacotta (un dia us he de posar la recepta,... esta bonisima)
- Fruita.
- i altres...

I beure:

- unes 30 llaunes de cocacola
- unes 7 ampolles de vi
- tres de champagne
- dos de ron (mojitos a puntapala :D)
- aigues amb gas i sense tambe

1 comentaris:

  1. eva ha dit...

    Per molt anys Morgane!!!!!!!!!!!
    En aquell pis 30 persones? devia ser la festa de la sardina en escabetx!! jeje...
    Un petonàs, tinc moltes ganes de tornar a venir a veure-us... :P