Eva was here

9:33 a. m.

Hola a tots els lectors de leavingtheshire i als als vingueu de la finestra! Inicio la seccio al blog de l'Aleix "visiteurs de l'appartement que casa meva es casa vostra", en la que el Chino vol que escrivim tots els companys que anem de visita a Paris.
Us saludem des de Paris, on hem estat moooooolt ben acollits per l'Aleix i la Morgane. Per què aquest teclqt te lq q ql lloc de lq a i lq a ql lloc de lq q??? jqjqjqjq
Aqui fa fred, pero suportable, fa uns dies que neva i tot es molt bonic. Paris 39'5°C, no es la temperatura màxima ni minima, és la temperatura corporal de l'Esteve, que ha agafat la grip. O sigui quer estem fent un tursime limitat, pero els estem a punty de guanyar a aquests francesos la guerra biologica.
Ahir vam veure la Torre Eiffel i després vam menjar la samfaina de l'Aleix i una col.leccio de fromages que van comprar els Parisins (jeje, jo pensava en la Clara...)
Avui hem anat al Louvre: una passada!! pero hi havia molta gent.
Properament a la finestra de bon temps les fotos (l'esteve diu que només faig picats... pero ja em diras quina mena de fotos un pot fer de la torre eiffel...), espero que us agradin.
Molts records per tothom i petons (nomes meus que els de l'Esteve portten virus), i sobretot milions de grqcies a l'Aleix i la Morgane per haver-nos fet sentir com a casa a tants km.
Salutacions i fins la tornada!!!
Eva i Esteve