I seguim amb la serie culinaria

3:47 a. m.

Avui:

Alberginies farcides

Si senyors... un plat senzill i gustos... tot i que aquest cop el resultat no va ser tan bo com els anteriors, ja hem detectat els punts a millorar.
La recepta:

2 alberginies
2 o 3 butifarres
Farina de pa.
un ou
sal, pebre negre, all, julivert, oli i aigua

Es tan facil com aixo...
S'agafen les alberginies i es tallen pel llarg en dos,... es buida una mica amb una cullera (no massa per que sino perdra la forma al forn. Es pica junt el que s'ha tret de les alberginies i la carn esparracada de les butifarres, s'hi afegeix una picada d'all i julivert i s'hi posa sal i pebre.
Per lligar tot es posa un ou a la massa i es barreja tot ben barrejat.

(Incis: si, com en el nostre cas utilitzeu un robot de cuina per picar i barrejar la massa,... feu atencio que no caigui la closca de l'ou dintre mentre aquest esta en marxa... sino haureu de treballar una bona estona per trobar tots els trosets... :S)

Un cop plenes les alberginies que haviem buidat amb la massa que hem fet, hi posarem una micade pa ratllat per sobre i al forn a 180 graus. Hem de posar un dit d'aigua a la plata on posem les alberginies.

Ara els detalls que creiem que s'han de corregir.
Quan ens les vem menjar les alberginies no estaven prou fetes, tot i que el farcit si que ho estava. Podriem precuinar les alberginies d'alguna manera... rollo graellades una mica,... o directament al forn abans de farcir-les.
El farcit si no es condimenta prou li falta una mica de gust... algun altre dia provare de barrejar-ho tambe amb ceba fregideta,... o amb alguna altra cosa que li doni un gustet guai...
Enlloc de pa ratllat per la crosta de sobre... tambe he pensat de posar-hi formatge ratllat algun dia...

Apa doncs... que us sembla?? (si,... ja se... no es res de l'alter mon... pero anem fent... :D)

2 comentaris:

  1. eva ha dit...

    Em sembla un atemptat que no poséssiu formatge ratllat per sobre.
    Suggereixo sofregir les butis amb ceba i tomàquet ratllat.

  2. Aleix ha dit...

    En defensa dire que el pa ratllat es l'unic que possava a la recepta que vem seguir... i clar... el primer cop vem voler fer-ho tal qual...

    Sofregir amb ceba i tomaquet... es el que tenia al cap... :D:D
    merci per les suggerencies