Recepta Panellets

12:57 a. m.

Ingredients:

400 g d'ametlla en pols
300 g de sucre (jo he utilitzat sucre en pols)
200 g de patata "seca"
coco rallat
xocolata en pols
pinyons
ametlles laminades
Un ou

Coccinacio:

Esculls patates que no tinguin molta aigua, o que no siguin susceptibles d'agafar-ne.
Bulls la patata (o la cous al forn).
Quan ja esta toveta la peles calenta i l'aixafes amb una forquilla.
Barreges amb l'ametlla en pols i el sucre i ho treballes una estona fins que tot faci una pasteta guai.
Ho deixes unes 6-10 hores en un lloc fresc i sec.

Per fer els sabors has de partir la pasta en parts.
Panellet de coco o de xocolata.
Agafar cada part i barrejar amb l'ingredient en questio (per al coco i la xocolata), les quantitats son a cadascu de decidir.
Fer un rulo allargat amb la pasta i tallar a trosets.
arrodonir-losamb les mans.
Als de xocolata els pots rebosar una mica en coco.
Els de Coco esta molt be donar-los una formaaplanada amb un pirulo al mig. Son com bolets del rebes.

Per als de pinyons.
Prepares la pasta com un rulo i la talles en trosos. Els fas boleta.
Barreges els pinyons amb l'ou batut.
Agafes una boleta i un munt de pinyons i els vas incrustant a la superficie de la boleta.

Per als naturals.
Fas les boletes com als altres.
Simplement claves unes lamines d'ametlla sobre el panellet.

Ale despres d'aixo ho poses al forn a 200 graus i esperes un maxim de 10-12 minuts.
NO s'han de coure, nomes escalfaar una mica. Quan asequin faran una crosteta per sobre.

:D Bon profit!!