Tema nevera i expedientes X

4:16 a. m.

Doncs va resultar que dilluns vem rebre la nova nevera. Pero es clar,... en teniem una de vella, i no sabiem que fer-ne. La idea original va ser deixar-ho al patiinterior, trucar al ajuntament per que la vinguesin a buscar, quedar en un dia i treure-laal carrer aquell dia. Pero el senyor que ens va portar la nova va dir: "NOHOMENO! la deixeu al carrer i tan panxos...".

Bueno la questio es que aqui a franc,a esta prohibit fer aixo... jejeje aixi que ja ens veus a la Morgane i a mi al llitet just despres de fer la gamberrada tapats amb la manteta i dient "i si ens pillen i tal que fem??", "i si ens ha vist algu??"

Al cap d'un minut comencem a sentir sorolls del carrer, com si la nevera s'arrosegues per l'acera i ho fes vibrar tot (no se si ho havia comentat pero estem a un sete pis... :D). Aqui ens va entrar la cagalera per que o be la nevera es movia sola o be algu l'estava movent, i qui voldria fer aixo si no es per fotre-nos-lo al devant de la porta amb una noteta desagradable??

Quan vem treure el cap per la finestra no vem veure res mes que unes traces d'aigueta (pobre nevera) que creuaven el carrer, pero ni rastre de la cosa.

Per sort tampoc ens vem trobar la nevera devant de la porta ni res per l'estil. Al vespre la Morgane em va esplicar que havia pasat. La portera ho havia vist tot!!! (que seria de nosaltres sense porteres :D)

Resulta que hi ha una dona al barri que ven coses a "les puces", una mena d'encants de Paris. Es veu que quan hi ha alguna cosa llenc,ada al carrer susceptible de ser venuda la paia l'agafa. Aixi que ja us podeu imaginar una senyora petitona arrosegant una nevera de metro i mig d'alc,ada pel carrer fins a fer-la desapareixer ves a saber on!!! EN 5 MINUTS!!!

jejeje hi ha coses ben estranyes pels puestus...

4 comentaris:

  1. eva ha dit...

    Clarament, falta comunicació: podrieu haver parlat directament amb la portera i estalviar-li la feina i vosaltres quedar-vos tan panxus!!!
    jeje...

  2. Aleix ha dit...

    si, clar... a les 7:30 del mati a despertar la portera... i li haguesim preguntat "perdoni que la despertem a aquesta hora pero, no coneixera voste algu que reculli electrodomestics del carrer per vendre'ls al mercat de les puces?? :S"

    jejeje

  3. eva ha dit...

    Viam, però la portera ja estava desperta, no, si va sortir a recollir la nevera??? o vau fer tal terrabastall per baixar-la que vau despertar tot el barri???

  4. Aleix ha dit...

    Ostres Eva... nasentesres!!!
    La senyora portera i la senyora de la nevera no son el mateix personatge!!!

    La senyora portera es la que ens va explicar el que havia pasat...

    La senyora de la nevera es una veina (sembla ser) del barri.

    esquetuhedexplicartot... ;)